Sjungande gäster

I dag har min ”målningssida” fått ett litet lyft. Efter att ha testat på det nyinstalerade redigeringsprogrammet på min nya dator så har jag fått lite kläm på hur det fungerar, och mycket mer går att utveckla.
För övrigt har vi en stor sångarfamilj hos oss över helgen. Hela familjen med de fem döttrarna sjunger och spelar och vi har fått avnjuta deras musik och sång då de övat inför ett uppträdande dom är iväg på nu, för att senare i kväll komma tillbaka till oss för fortsatt umgänge och övernattning. Oj vilket ös, jag måsta försöka få till ett filmklipp när en av de yngsta rockar loss fullständigt på scenen med sin ukulele. Mycket lek stoj och allvar resulterat i sena kvällar, men nu har ju sommaren också kommit tillbaka.

Min ateljé är ockuperad utav nattgäster, så jag passar på att jobba där när dom är iväg några timmar.
Ett par av de nyredigerade bilderna från sidan ”målningar”

p003liten krigare...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.