En folkkär

 

 

För en tid sedan nämnde jag att ett porträtt levererats till en speciell person. Nu undrade Torbjörn vem den där personen var???
Dagen har nu passerat då han firade sin 70 års dag, vår folkkäre Lasse Berghagen.
När jag var färdig med den beställningen så frågade jag Abraham om han kunde se vem det var? Näe…! svarade han och jag blev något bekymrad över porträttets kvalitet. Ser du inte att det är Lasse Berghagen??? Vem är det, undrade han. Jag drog faktiskt en lättnadens suck. Det var i alla fall inte mitt arbete som var misslyckat, han kanske inte är lika folkkär hos den yngre generationen bara.
Tyvärr kan jag inte visa upp någon bild av porträttet.


Jag har faktiskt köpt min första ”handväska” ( hade en för 25 år sedan, men pyttelilla Eline krossade ett helt paket med ägg i den väskan, efter det har jag ingen haft)
Varför det är svårt med väskor vet jag inte, detsamma gäller armbandsklockor, så det är praktiskt nu när det finns mobiler!!!! Föresten var förvarar man den bäst när aldrig fickorna  räcker till och man inte har en väska?  NU har jag ju en! om jag lär mig använda den.
väska

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.