Ändrade planer

Dagen började som vanligt uppe i ateljén då tanken var att måla på barnporträttet, den målning som just nu är på gång.
Efter två penseldrag ringer dagisfröken och varnar för sjukdom som drabbat avdelningen och Samuel blir kvar hemma så mina planer ändras därmed.

Vi tar istället bilen till Jönköping där Elisias gitarr väntar att bli hämtad på Nya musik efter att ha gått igenom lite service. En nalkande sextonårsdag för denna tjej föresten. Jag blev så sugen att köpa en ukulele när jag var där, men vet egentligen inte till vem och gitarrkillen påminde mig om att det fortfarande är snålmånad därför fick gitarrens reperation räcka för tillfället och en önskad saxofonbok till Abraham. (Mitt efterlängtade trumset får också vänta, undrar bara hur länge… Samuel!!!)
Vi besöker Nya musik i Jönköping ganska ofta då det är paradiset för våra barn, det är en inspirerande miljö. Dessutom nästan granne med konstnärsbutiken (som tyvärr förmodligen kommer försvinna) Samuel har även han hittat sina rutiner i butiken. Börjar alltid med ett besök på deras toalett för att sedan söka upp lekavdelningen. Jag ska allt se till att han blir intresserad av trummorna snart.

En mindre inspirerande butik var ett stort varuhus som vi råkade komma in i och Samuel fick med ens superkrafter och studsade som en studsboll omkring och jag varnade honom hur lätt det var att försvinna. Det dröjde inte många minuter innan han förtvivlat ropade på mig.
Du fåår inte försvinna så där grät han, du måste säga vart du går har jag ju sagt mamma.
Tänk att jag aldrig kan lära mig!!!

Samuel är fenomenal när han vill hjälpa mig med maten, men det är väldigt jobbigt säger han så jag får inte utnyttja hans matkunskaper för ofta.
matlagning mat Suverän lasagne Samuel. Stolthet som inte går att ta miste på.
lasagne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.