Det borde inte vara självklart

äggJag blir ganska galen när inte tekniken fungerar som jag vill, varför gör den inte som jag tycker. Har ägnat mycket värdefull tid i kväll på detta ickefungerande. Fast egentligen är det så otroligt mycket konstigare att det möjligen kan fungera. Det borde inte vara så självklart.

Min vintersallad som jag sådde i september, helt efter angivna råd, blir inte mer än ett par cm. när den vid det här laget skulle vara stor fin plocksallad. Varför fungerar det inte då. Jag blir besviken så som jag har sett fram emot egen god sallad mitt i vintern. Fast egentligen är det så otroligt mycket mer märkligt att det verkligen kan växa sallad alls i kylan.

I morse på vägen till barnens skola passerade vi en olycksplats. Det sved i hjärtat när jag fick se en moped och insåg att det var ett skolbarn som på väg till skolan i det hala väglaget hade råkat illa ut. Det är fruktansvärt att se hur snabbt det går när det väl smäller. Men egentligen är det ett mirakel att det inte inträffar olyckor oftare, så många situationer vi möter varje dag som borde kunna leda till en katastrof.
Det skulle inte vara en självklarhet att allt bara flyter på och att så mycket ändå går bra.

Om någon har en ledig lya i typ Spanien kanske, är jag intresserad av den, hela vinterhalvåret. Jag vet att åtminstone jag inte är skapt för detta klimat. Men å andra sidan borde jag skämmas, för hur tacksam ska jag inte vara över att få bo i detta land där vi har det bra. Det är ingen självklarhet det heller.
Men lika givet och självklart är det också att få klaga lite på tekniken, katastrofer och vädret ibland.

I morgon har en siffra ändrats på mitt födelseår, vilket flyt!

2 svar till “Det borde inte vara självklart”

  1. Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det mammas födelsedag HURRAAAAA HURRRAAAAAAA HUUUURRRRRRRAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
    GRATTIS min ÄLSKADE mamma!!!!!!
    Jag ÄLSKAR dig mest av allt i hela världen!!! Du är världens finste och mest omtänksamma mamma! Du är bäst ♥ må du leva i hundratusentals år!!!!! 🙂
    Kramar Din dotter Eline såklart 😉 PUUUUSSSSS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.