Ge nu!

 

Ingen uppskattar väl detta råa, regniga och kyliga väder. Tänk då om vi inte kunde erbjuda våra egna barn värme. Ved kostar pengar, kläder, skor och filtar mm. Vi vet ju vad som krävs för att klara av kylan. Fundera inte om och varför, ge nu!
När jag skulle in på hemköp igår reste sig en tiggare hastigt upp och råkade tappa sin toffel han blottade då sina bara tår genom dom trasiga strumporna, ingen tvekan att den mannen frös.
Min femtonåring fick en lite större sedel av mig för att köpa lösgodis till sin pojkvän, men jag förmanade henne att inte köpa ens för hälften av pengarna. Nej, klart jag inte gjorde sa hon när hon kom ut ur affären, jag gav tiggaren det som blev över. Så fungerar det numera!
I samma stund som jag skriver det här får jag ett mail från vår pastor, om insamling till de behövande samt att våga ta kontakt med dom som vill det.
Det var ju lämpligt, jag som redan tidigare förberett kassar med vinterkläder för barn. Det ska jag åka ner med till kyrkan tillsammans med något av våra hjälpvilliga barn 😉

Jag blev lite mörkrädd när jag såg detta konstverk skapat av min femåring.
Men som med mina målningar får den tala för sig själv.

otäckt

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.