Givmilda människor

När min syster jag var i Stockholm härom helgen då Torbjörn skulle springa Stockholm halvmaraton möttes vi av en härlig scen, en ung kvinna som sprang omkring på plattan och frågade alla löpare om bananer. Hon hade nämligen lagt märke till att alla hade fått sig en påse innehållande diverse godsaker när de avslutat loppet. Men om någon erbjöd henne en russinask tackade hon nej, bara banan ! sa hon. Det var så roligt att se alla givmilda människor, det var nog ingen som nekade henne sin banan. När hon såg att vi roat iakttog hennes aktiva insamling skrattade hon glatt och ropade, Jag tycker om bananer 🙂 Undrar hur många hon lyckades samla in på en eftermiddag.

tiggare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.