Kan man få hjälp, tack!

Vi håller ju på att jobba med vårat stora hus och då behövs lite kunskapshjälp i bland.
När jag för en tid sedan skulle köpa husfix, frågade jag i färghandeln vad skillnaden på cement och husfix var, svaret var klockrent.
Jag tror det är lite olika storlekar på förpackningarna!!!
När vi igår skulle köpa cement denna gång, så kom en hjälpvillig grabb för att assistera oss. Vi ska laga vår grund sa vi och förklarade hur den såg ut och var utförd. Vad ska vi använda för sorts cement? svaret var väntat 😉
Ähh jag vet faktiskt inte.
Men det finns ju så mycket att välja
på, vad är starkast? undrade vi.
Hmm…Jag vet faktiskt inte det!
Men vad är då skillnaden?

Jag har ingen aning!!!
Ha ha, Det var väl för charmigt! Tur att man kan googla på det mesta.
Vad tråkigt det hade varit om alla var experter på allt inom sina områden, då hade vi inte behövt lära oss något annat än det som vi var intresserade av, då hade det bara varit att fråga experter på respektive område 😉 När vi inte kan be någon om hjälp så måste vi lära oss själva.
För några år sedan funderade jag på att starta en konstnärsbutik därför att kunskapen om konst och konstmaterial var så låg hos flera såna butiker jag handlade hos, och för att jag tycker det är så viktigt att det finns personlig hjälp att få.
Men nu är det ju tyvärr mest försäljning på nätet av såna produkter. Den personliga kontakten och kunskapsspridandet är då helt borta.

Abraham är bra på sitt!
Saxofon med ackompanjemang av sin pianolärare i Adelövs kyrka, ja hon är hans pianolärare, men när har uppvisning spelar han saxofon. Hans lärare är så härlig och en stor inspirationskälla för honom.

konsert kyrkan!

konsert

saxofon!!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.