Färgkänslig!

 

Nu när barnen är lediga är tillgängligheten till datorn mycket mindre för min del och det är just den som jag bloggar och har alla bilder på, suck!
Men jag lider inte så värst, det är väldigt mycket utesysslor nu, vilket jag absolut gillar.
Nu börjar vi få till en färgnyans på träplanken som ska klä vårt hus så småningom.
Jag är i det närmaste neurotisk när det kommer till färgval. Inte ens den traditionella faluröda färg vi valt är perfekt 😉 Jag har brutit den med lite faluröd svart. Mycket snyggt om man frågar mig.
Jag tror inte att jag någon gång har valt att måla direkt med den färg som färghandeln erbjudit. Det har t.om hänt att jag har fått hjälpa dom att blanda till i butik med deras maskin, den färnyans jag velat ha, då dom insett att jag nog aldrig annars skulle blivit nöjd. Det kan faktiskt vara riktigt störande ibland att vara så färgfixerad.
Ett roligt exempel är dock, när min dotter hade besök av vänner och med en knallrosa bil dom kört upp på vår parkering, slog hon vad att, när mamma kommer hem med vår röda bil blir hon tokig för att det står en rosa bil på uppfarten.
Är ni galna! Vi kan väl inte ha en rosa bil bredvid våran röda fattar ni väl, utbrister jag direkt som jag får se den. Vem är galen? Det hade dom rätt roligt åt i alla fall.
Om det finns något som kallas färgöverkänslighet, så lider jag definitivt av det.

I dag har gänget och jag tillbringat några timmar i Gränna, så vackert, så roligt och så varmt det var.

Tålamod måste alla ha när ett litet proffs är med och spelar golf.

golf.bäst!

golfproffs
golfproffs

 


Lite polkagristillverkning.

godis.

 

En passande grund till det faluröda!!!
Nej den måste bort innan huset kläs, annars…!

DSC_0089

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.