Bjuda med glädje

Jag tycker om enkelheten.
När man väljer att beställa hos mig finns inga koder. Jag vill vara lyhörd för önskemål men erbjuder min egen fantasi och använder min kunskap. Jag känner ofta redan när jag pratar med en person hur målningen ska framställas när det gäller komposition och färgval, men jag är flexibel och kan ändra min omedelbara uppfattning.
Anledningen till detta är, att enkelheten är lika mycket för min egen skull som för beställaren, det innebär tex. att jag inte tar betalt för allt, så som fotografering, fikapaus eller andra praktiska bestyr för det skulle bara vara krångligt och så tycker jag dessutom att det är roligt.
Flexibiliteten vill jag värna om, för det är spännande och utvecklande med nytt.

Vill man leva får man bjuda till, dela och ta emot.

b


 

student.bland djuren.kyckling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.