Te och atelje

Vi dricker te på kvällarna, nästan alltid!
Just nu är det så härligt att man kan gå ut och plocka vad som helst i trädgården och göra te på. Jag föredrar grönt te, man mår bättre och det är nyttigare. ”Nyttigt” är mitt godis, därför inbillar jag mig att te från färska örter och växter är nyttigt för då blir det ju ännu godare, det gäller att lura sig själv. Kamomill, anisört och salvia är favorit just nu, men man kan testa allt, nästan.

Tänker inte göra te på gullregn, har heller int
e smakat  på rododendron. Men dom är fina i trädgården.

DSC_0029

Jag tänker här bjuda in till min ateljé, och ge en liten snabbkurs i blandteknik, som det pågående arbete jag har, och berätta lite om tillvägagångsätt.
Först måste jag beskriva min ateljé som är ganska stor och rymmer förutom ett ritbord, två stafflier, ett lager med allt nödvändigt och mindre nödvändigt, men man vet aldrig när udda saker kan komma till användning, samt också en fotostudio. Det händer att ateljén får fungera som växthus också eftersom den är så ljus och har dagsljuslysrör. Med andra ord rymmer detta rum väldigt mycket. Fortsättning följer… Jag kommer inte enbart att snöa in på ämnet dom kommande dagarna, för det intresserar inte alla skulle jag tro 😉

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.