Lev i dag och njut av antikviteter

samuelSå här njuter man av sommaren!
Som barn är det en tid att utvecklas på, och det kan även jag identifiera mig med fullkomligt. Energi och inspiration bara flödar. Solen tillför så mycket gott. För min del får det gärna vara 30 grader varmt, men det får man nästan inte säga högt.

Att bryta puts från huset var ett slitgöra har vi konstaterat, framförallt då man måste upp ca.fem meter i luften. Vi är tacksamma för alla små tips som kan underlätta arbetet. Det ligger otroligt mycket jobb framför, så nu hoppas vi på en regnfri sommar.

1800-tal!När vi förnyar vårt möblemang köper vi allt äldre möbler för varje gång.
I början hade vi en helt ny tidstypisk köksmöbel, sedan en 50-tals möbel, i helgen förnyade vi oss med en 18-1900 tals möbel.

köksmöbler

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.