Lönneberga-inspiration

Vi hade strålande besök i helgen. En liten pigg Emil med sin ”mysse”.
Vår Samuel var lite ängslig, skulle Emils pappa vara med, han blir ju så väldigt arg. (Tur att denne Emils pappa heter Sven och inte Anton) Senare under dagen skulle dessutom lille Emil till sin kompis Madicken 🙂
Kanske Astrid Lindgren ligger i tiden då även vi blivit medryckta. En stor del av helgen har gått till att planera utförandet av vårt hus. Vi har åkt runt och samlat inspiration bl.a. till Skänninge och Vadstena. Det är bestämt att det blir falurött med grå/vita knutar. Lönneberga inspirerat.

Som vanligt när jag ska ut och samla inspiration så dyker det alltid upp spännande objekt 😉

hus1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.