vårutflykt

Det är ju redan vår, hoppas att den varar och att hösten inte kommer i juli och vintern i september.
Jag och mina tjejer var på shoppingresa i Linköping i lördags. Det är alltid en utmaning att åka ut med dessa två, särskilt den äldsta 😉
Jag hade lovat att betala. Men när de kommer fram till kassan är jag inte med!!
Jag är en rulltrappa upp dessutom, men hör att något händer på nedre plan. Jag ser mina döttrar som just blivit expedierade utan att jag ens är i närheten.
– Jaha och nu väntar vi bara på att banken ska komma,
säger min dotter och lägger armarna i kors, varpå expediten bryter ihop, jag var ju inte ens i närheten, vem skulle egentligen betala? Det var en stor klädbutik med många stressade kunder så jag fick snabbt ta mig ner för rulltrappan och springa fram till kassan. Expediten tog det coolt, skrattade roat och frågade om det var banken som kom rusande. Hmm!

e.e

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.