Konstutställningsutflykt!!!

Jag och maken brukar åka på en konsttur på våren. Tydligen har vi ovetande om varandra börjat känna suget, kanske är det vårkänslor 🙂 Undrar vad det kan finnas för utställningar värda att se i landet. Ola Billgren kanske.
Det är så viktigt anser jag att gå på konstutställningar och däremellan titta på andras konst i media, för att utvecklas som konstnär själv. Jag vill inte bli för enkelspårig i mitt uttryck. Skaparglädjen triggas av intryck och lusten av att utvecklas åt flera håll. Man har ju sin egenskap och stil, men det gäller att inte fastna i fåran, då är risken stor att man får det tråkigt och konsten man gör blir tråkig. Hela livet igenom kan man utvecklas och upptäcka nya grejer och det är fantastiskt spännande.

I morgon fyller vår Elisia 15 år, HURRA !!!el

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.