Driver du med mig?

Jag köpte i helgen ett par nya skor till 12 åriga grabben. När hans syster senare fick se dom utbrister hon, Åh shit ! Har han fått såna skor, dom är ju dösnygga. Inser då att jag har betalt dyrt för ett märke och inte för ett par skor som jag trodde, lurad !!

Samma son hade suttit och pluggat till ett prov i flera timmar och jag berömmer honom, helt i sin ordning med att säga, nu har du verkligen varit duktig tycker jag. Han plirar då ironiskt mot mig och säger med sin charm, – Det låter ju jättebra när du säger så där mamma.
Vad pedagogisk jag känner mig, man slår sig inte för bröstet av präktighet precis. 😉

abra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.