Att fota en målning

Det är inte helt smidigt att fotografera tavlor. Trots att jag har en studiobelysning så föredrar jag dagsljus, alltid den bästa ljuskällan. Jag bär ut ett stadigt staffli och hoppas på att inget överaskande händer, plötslig regnskur, fågelskit eller liknande.

Har ibland fått höra att jag kan visa flera målningar på sidan. ( Det kommer fler succesivt ) Men det är svårt att få till ett bra fotografi och det tar tid. Ut med staffliet och målningen, in och kolla av, ut igen, in kolla av och ut igen…. Det är betydligt lättare att fota levande människor och dessutom mycket roligare 😉 Nu ska jag återgå till min plats vid staffliet, lägger hellre tid och fokus på att skapa. Fler målningar kommer dock såklart att visas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.