Ateljè för själen

Jag gillar inte vintern, men det tycks inte den bry sig om. Kom och ta mig långt härifrån… sjunger jag med uppriktig mening. Om klimatförändringar  bara bestod av lite mer värme så hade jag med glädje tagit emot det. Det värker i ben och märg för den som är ett benrangel. Men man får väl glädjas åt att barnen älskar snön.
Kan någon dessutom förklara för mig varför vintern också alltid för med sig en dos ångest. Ateljén  är min enda medicin mot det, tack och lov för den. Alla som lider av ångest skulle få möjligheten om den fanns, att inreda en ljus ateljé till sig. Vad man sedan använder den till är av mindre vikt. Ett tillåtande rum där du kan vara kreativ, tänka fritt och vara helt avslappnad, inrett med allt som du tycker om och med harmoni.

En bild med lite hopp om skönare tider 🙂

blogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.