Slappna av i advent

Så var det advent.
Är man en ordningsam person så vet man var man har alla ev. ljusstakar och dylikt, men allt för ofta drabbas många av denna onödiga stress att överträffa sig själv och i värsta fall andra i mysighets faktorn och hur mysigt är det. pep.
Läge för en avslappningsövning.
Om man slappnar av i ansiktet så slappnar hela kroppen lättare av. Detta lärde min tandläkare mig en gång under pågående borrning (väl behövt). Det är väldigt effektivt vid insomning eller stressperioder då man inte har tid med avlappningsövningar, från topp till tå och ända ut i fingerspetsarna, som åtminstone aldrig jag tar mig tid till. Men att bara koncentrera sig på att slappna av i ansiktet kan man göra närsomhelst och man får dessutom hela kroppen att slappna av. Detta kan man även lära sina barn.

papMin ateljé är så otroligt somrig, solen lyser in genom dom stora fönstren, det är ljust, varmt och stora blommande paprikaplantor fyller fönstren, och så avsaknaden av jul dekoration förstås. Det är nästan som att kliva rakt in i en sommar dag, underbart.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.