Man undrar varför

Nu tänker jag klaga lite.
Min Elisia 14 år ringde mig nyss från badhuset, där hon har haft en rolig stund med kompisar. När dom ska lämna badhuset, hittar hon inte sina nya fina vinterskor och efter en stunds letande konstaterar hon att dom faktiskt är borta. Så jag får ta bilen och hämta min barfota dotter.elisia

I helgen blev hennes cykel stulen, men den gången lyckades vi faktiskt hitta den dumpad morgonen därpå. Barnen har blivit bestulna på sina föremål ( framförallt om det varit nya och fina saker) så många gånger i år så jag börjar fundera på vad det beror på. Är det ett resultat på en fattigdoms utveckling eller är det helt enkelt en moralisk rubbning hos folk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.