Vernissage i Värnamo

Dagen har varit bra. Tyvärr var det alltför kallt för att folk skulle vilja ta sig ut på vernissage. De som kom verkar ha uppskattat mina tavlor och jag fick god respons. Lilleman skötte sig utmärkt och höll sig lugn, fast det var nog för att han vrickade sin fot och inte kunde springa omkring som han brukar. 🙂

Vernissage med tilltugg

Vernissage med tilltugg

2 svar på ”Vernissage i Värnamo

  1. Hej.
    Lite sent omsider fick jag se din utställning här i Värnamo. Och jag gillade det du gjort (du kunde ha klämt in några verk till, för jag tyckte de gav mersmak 😉 Det är så fint med lite bilder som inte bara kommit till av hugskott och ytlig ”expressionism” utan mer som frukten av tanke och arbete, och som man försjunka i ett tag. Jag tycker inte att det gör något att konst är välgjord och vacker. Dina verk är ju ändå inte ”sockrade” direkt, men mycket känsligt innehållsrika. Sen gillar jag dina medium också! Tack för en fin presentation!
    Ronny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.