hyllning av porträttmåleri

best-i-gammal-stil
Beställningar i gammal stil.

 

Porträtt är en konstform som har tagit sig in i den nutida konstpopulariteten. I dom mest attraktiva och lästa hus och herrgårdstidningar finns i varje nummer, utsökta porträttmålningar gamla som nya  placerade på en vägg för att fylla ett helt rum med sin närvaro och som ett välgjort porträtt mycket personlighet. Det är riktigt tufft att äga ett målat porträtt. Alla bör någon gång granska en målning av en skicklig porträttmålare riktigt noga. Jag är besatt av många konstformer och jag lovar att porträtt är en av de konstuttryck som kan fängsla, den är här och fyller en plats i konstvärlen.

Beställningar i gammal stil.
Beställningar i gammal stil.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.