melodifestival

mello2melloOj oj oj!

Tiden går inser jag, i många bemärkelser. Kanske har jag fått målarkramp, tappat självförtroendet eller så är det alla små motgångar som äter upp all energi. Inte så lätt att producera tavlor när man känner sig fastgjuten i betong. Gode Gud, låt snart något positivt ske.

Melodifestival i Tranås. Vår dotter ska medverka med en egen låt, som vi aldrig har fått höra henne sjunga. Men hon har lyckats förr. Vi pusslar ihop tiden desperat så gott vi kan. Till slut sitter vi där som åhörare iallafall,  hela familjen, nästan! Har absolut ingen aning om vad som väntar. Jag har som vanligt fullt upp med min kamera så att jag knappt hänger med på vad som händer. Plödsligt  inser jag livets små guldkanter,  underbara barn som kan segra på alldeles egen hand, utan vår medverkan.  Elisia vann årets melodifestival 2012 i Tranås med sin låt ” aldrig förut”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.